İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, Mersin’ in Tarsus ilçesinde meydana gelen kaza sonrası şehit düşen polis memuru için başsağlığı mesajı yayınladı.
Mersin'in Tarsus ilçesinde polis midibüsünün şarampole devrilmesi sonucu 1 polis şehit olurken, 4 polis ise yaralandı. Kazada şehit olan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde saat 10.00’da düzenlenen törenin ardından Anamur ilçesi Karadere köyü mezarlığında ikindi namazını müteakip defnedilecek.
İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, başsağlığı mesajı yayınlayarak, "Gece meydana gelen kaza sonucu bir polisimizin şehit olduğunu ve 4 polisimizin ise yaralandığı haberini üzüntüyle öğrendim. Başta şehidimizin ailesi olmak üzere ülkemizin başı sağ olsun. Yaralı polislerimize ise acil şifalar diliyorum" dedi.